måndag 24 augusti 2009

Dagens filmtips


Nu var det dags för filmtips igen och idag vill jag föreslå ett par som är hyffsat nya bland hyrfilmerna. Idag är det drama för hela slanten. Fram med näsduken för här ska grinas!


Seven Pounds med Will Smith är en så tragisk, fin och tänkvärd film som jag redan har sett två gånger, och det lär bli fler. Will som oftast brukar vara lite smått cool spelar sin sorgsna roll med sådan otrolig inlevelse. Will Smith spelar Ben Thomas – en man som står inför ett vägskäl i livet och som söker efter ett sätt att lätta sitt skuldtyngda samvete. Han upptäcker att han har möjlighet att förändra livet för sju främlingar som alla förtjänar en andra chans.


Changeling med Angelina Jolie är också suveränt bra och även hon är lysande i sin roll. Clint Eastwood regisserar Oscar-belönade Angelina Jolie och John Malkovich i en fängslande och oförglömlig sann berättelse. Christine Collins (Jolie) är en ensamstående mamma vars 9-årige son Walter en dag försvinner spårlöst. Där börjar Christines maktlösa kamp för sanningen om vad som egentligen hänt.


Trevlig filmkväll, du kommer inte att bli besviken!

~Annica~

1 kommentar:

  1. Åh, tack för bra filmtips! Måste bara se seven punds,låter som film i min smak!
    Förresten vilken superfin skrivbord du har hittat från blocket! Bra jobbat =)
    ha en bra vecka
    Kram Lotta

    SvaraRadera